22 april 2017

Senaste nyheterna

WHHM Duo

WHHM_duo_1080

Känns 21,1 km för tufft? Eller gillar du att maxa på kortare distanser? För din skull lanserade vi en ny klass inför 2016: Duo! Du springer helt enkelt Women’s Health Halvmarathon i lag med en kompis, och ni delar på sträckan.

En av er springer det längre varvet på cirka 12 kilometer och den andra springer den avslutande sträckan på 9 kilometer. Vem som gör vad kan ni bestämma på loppdagen, beroende på styrka och dagsform. Era individuella tider kommer att redovisas i resultatlistan som mellantider och ni får också en totaltid för laget.

Detta är en unik chans att testa den fina WHHM-banan som går på Djurgården och Östermalm i Stockholm. Kanske satsar ni båda på hela sträckan nästa gång? Alla klasser springer loppet ihop, så ni har möjlighet att ladda och fira med hela kompisgänget.

Du och din kompis anmäler er till Duo-klassen tillsammans här på whhm.se. Bekräftelsemeddelandet skickas till den första personen som registrerar sig i anmälan, så du har alltså möjlighet att överraska kompisen och ge bort en startplats i ditt lag. Tänk dock på att anmälan är bindande och era platser kan inte överlåtas till någon annan.

Alla som springer WHHM – hela sträckan eller Duo – belönas med ett specialdesignat finisher-smycke istället för en medalj. Dessutom får ni varsin goodiebag med varor och erbjudanden från loppets sponsorer.

Läs mer om WHHM Duo och anmäl dig här